Vreau sa slabesc sanatos

Din cauza regimului de viata tot mai alert, din cauza grabei si a agitatiei multi oameni isi formeaza un stil de viata tot mai nesanatos. Din cauza faptului ca nu reusim sa  gasim timp pentru propria noastra persoana si ne impiedicam mai mereu in zeci de probleme uitam ca organismul nostru are anumite nevoi si ca trebuie ingrijit. Deasemenea din cauza lipsei de timp recurgem la metode tot mai nesantoase in alimentatia noastra.

Cele mai multe persoane din cotidian aleg sa manance la restaurant. Si nu la orice fel de restaurant ci la restaurantele de tip fast-food. Mancarea oferita de aceste restaurante este foarte nesanatoasa insa se bucura de un real succes datorita faptului ca este o alternativa foarte rapida si foarte ieftina.

Este convenabil din punct de vedere financiar sa mananci la fast-food-uri insa este o adevarata bomba pentru organism. Asadar, ce alegem? Sa mancam cu bani putini sau sa avem grija de organismul nostrum?

Ei bine, cred ca orice ar alege sanatatea deoarece aceasta este o prioritate.

Totusi datorita mancarii nesanatoase multe persoane se ingrasa excesiv. Dupa ce au avut un regim de viata nesanatos isi doresc rezultate rapide, diete minune care sa ii scape de toate problemele si de confruntarile cu cantarul.

Deci, multe persoane spun clar si raspicat : “vreau sa slabesc sanatos”. Este bine ca macar dupa un anumit timp realizeaza raul pe care l-au facut organismului si incearca sa il indrepte cu metode corecte si sanatoase.

Cum sa slabesti sanatos? Facand sport si alimentandu-te corect. Trebuiesa iti creezi propriul regim, un regim personalizat corpului si organismului tau. Alegeti un orar de sport zilnic si eventual consulta-te cu un specialist in nutritie privind problema alimentatiei.

Incearca sa nu te abati de la regulile regimului si nu uita ca rezultatele nu vin dupa doua zile. Este  nevoie de rabdare, de perseverenta si de multa munca.

One thought on “Vreau sa slabesc sanatos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *