Vreau sa slabesc 5 kg

Societatea de astazi incurajeaza un stil de viata hazardat, o nebunie totala, o viata fara reguli si fara principii. Aceste negative se intind atat de mult incat ajung sa ne dauneze pana si stilul in care ne alimentam. De mai multi ani pana in prezent s-a pastrat moda restaurantelor de tip fast-food. Multe persoane aleg sa mearga si sa i-a masa in acest tip de restaurant gratie preturilor mici si timpului economist. Mancarea costa putin, ne tine de foame si asa am salvat fie o masa, fie doua, fie chiar trei.

slabire sanatoasaDe la acest tip de mancare nesanatoasa oamenii ajung sa puna si sa tot puna in greutate. Unii ajung chiar sa se ingrase atat de mult incat nu se mai pot recunoaste in momentul in care se privesc in oglinda.

Cel mai bine este atunci cand realizati cat de mult rau ii faceti organismului prin faptul ca mancati asemenea porcarii si le eliminati din viata dumneavoastra. Persoanele care realizeaza la timp problema pe care o au reusesc sa scape mult mai rapid de putinele kilograme pe care le-au acumulat.

Daca va aflati in categoria persoanelor care spun exact “vreau sa slabesc 5 kg” atunci este clar ca va aflati printre norocosi.

5 kg sunt foarte usor de dat jos intr-un timp chiar record. Cum puteti sa faceti asta? Foarte simplu! Incercati in primul rand sa va creeati un regim de viata sanatos. Un astfe de regim se bazeaza pe orarul de mese bine stabilit si care nu trebuie sa fie incalcat, din orarul de somn nedecalat si bineinteles din alimentatie 100% sanatoasa alternata cu sport.

Este foarte usor sa slabiti 5-6 kilograme. Tot ce va trebuie este ambitie si veti vedea ca in cateva saptamani veti avea schimbari semnificative ale siluetei dumneavoastra.

Nu va ingrijorati si luati totul pas cu pas!

2 thoughts on “Vreau sa slabesc 5 kg

  1. ia – se scrie impreuna in acest caz :-)
    CEVA MAI CONCRET SE POATE ? Ca nu am imaginatie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *