Slabire drastica

Din cauza disperarii, din cauza faptului ca nu mai suporta imaginea cantarului si din cauza complexelor unii oameni isi doresc sa slabeasca cat mai repede indiferent de ceea ce trebuie sa faca si indiferent de consecintele pe care le vor avea faptele lor.

Aceasta slabire drastica la care multe dintre persoane viseaza este defapt doar un mit. Este adevarat ca puteti apela la metode de slabit drastic si la regimuri care isi fac efectul doar in doua sau trei saptamani insa ganditi-va la faptul ca aceastea sunt pe cat de promitatoare pe atat de rele pentru sanatatea dumneavoastra.

Sa slabesti repede se poate insa nu este foarte recomandat sa dai jos foarte multe kilograme intr-un timp foarte scurt. Acest lucru va poate ataca grav sanatatea atat cea fizica cat si cea mentala. Nu recurgeti in niciun caz la infometare. Aceasta este cea mai proasta alegere pe care puteti sa o faceti.

Chiar daca pe moment veti vedea rezultate dupa ce veti incepe sa mancati si sa va alimentati normal veti pune la loc mai multe kilograme decat aveati inainte. Trebuie sa luati lucrurile pas cu pas pentru a nu va imbolnavi organismul. Orice organism are nevoie de timp pentru a se adapta la noile schimbari asadar nu il fortati si nu precipitate lucrurile.

Trebuie sa aveti rabdare cu corpul dumneavoastra. Alegeti un regim sanatos, un regim care sa va lase sa mancati si care sa nu va faca sa pierdeti prea multi bani. De exemplu exista un regim disociat care va permite sa mancati tot ceea ce va doriti si va aduce rezultate intr-un timp relativ scurt.

Renuntati la dulciuri si faceti sport. Este foarte important sa va recapatati vitalitatea si sa invatati cum sa traiti cu un stil de viata sanatos. Nu uitati ca alimentatia sanatoasa este cea mai buna cale pentru a va feri de ingrasare.

3 thoughts on “Slabire drastica

  1. Sunt foarte de acord cu acest articol si pot sa afirm cu certitudine ca este adevarat ce se spune aici . Am avut rabdare si am castigat iar acum pot sa-i sfatuiesc si pe altii de beneficiile slabirii in timp .
    Sfat : procedati cu consecventa si rabdare !
    Asa veti SLABI sanatos !

  2. Sigur , fa-ti singur formula pe care ti-o doresti si repet-o de cateva ori pe zi . Merge .

  3. Oare exista ceva formula magica pe care sa o reciti -ceva ca o incantatie-si creierul sa reactioneze si apoi sa poti slabi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *