Dieta Monica Ramirez

Monica RamirezDe multe ori ati auzit la televizor vorbindu-se despre diferite diete, diferite cure de slabire pe care le-au incercat vedetele si astfel au reusit sa slabeasca si sa isi transforme total silueta.

Vazandu-le nimeni nu poate contesta faptul ca acea dieta ar fi una numai buna insa problema este ca noua, persoanelor care ravnim la asa o silueta, nu ne este data reteta exacta a regimului si nu reusim sa il indeplinim intocmai deoarece nu ne bucuram de aceleasi instructiuni.

O dieta foarte populara este si dieta monica ramirez, dieta care este foarte laudata de toate persoanele care au incercat-o pana in prezent.

Monica Ramirez a locuit pana nu demult in California, insa acum s-a intors defintiv in Romania impreuna cu sotul si cu cei 4 copii ai sai. Da, da…este adevarat. Monica are 4 copii insa are un corp de invidiat, o silueta care impune prin formele zvelte si asemanatoare cu tinuta unei adolescente.

Cu ce probleme s-a confruntat Monica? Cu cele obisnuite. A fost insarcinata si nu s-a abtinut de la nimic. La acest lucru a contribuit deasemenea si sedentarismul care a facut ca greutatea sa fie din ce in ce mai mare.

A incercat tot felul de diete recomandate prin mass-media, a luat si pastile, ba chiar s-a si infometat insa nu a reusit sa obtina niciun rezultat benefic. Asadar, si-a creat o dieta bazata pe reguli simple, deja consecrate, insa pe care a respectat-o cu sfintenie.

Sportul a ajutat-o foarte mult sa slabeasca deoarece ea a facut miscare in fiecare zi. Deasemenea va vine sau nu sa credeti, ea a mancat 6 mese in fiecare zi. Care e secretul? Mesele au fost luate la ore fixe si au fost 100% naturale.

Monica Ramirez a scris chiar si o carte despre modul in care a reusit sa slabeasca. Ce este de admirat? Ambitia si taria cu care a respectat toate normele dietei.Numai asa a reusit sa isi formeze silueta pe care o are astazi.

One thought on “Dieta Monica Ramirez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *