Dieta cu pufuleti

Daca iti doresti sa dai jos kilogramele deranjante atunci este clar ca, din start pornesti un adevarat pariu cu viata. Daca il vei castiga sau nu, depinde doar de tine. Ingredientele esentiale in orice dieta sunt rabdarea, perseverenta si munca.

Rezultatele unei diete nu vor aparea dupa prima saptamana de munca, ci vor veni dupa o anumita perioada de timp. Atata vreme cat veti munci si veti fi constienti de faptul ca trebuie sa respectati niste reguli, procesul de slabire va fi macar pe un sfert rezolvat.

Exista foarte multe diete despre care s-a vorbit si inca se vorbeste in mass-media. Din cauza ritmului de viata tot mai aglomerat si din cauza faptului ca nu mai reusim sa ne alimentam corespunzator si sanatos multe persoane din ziua de astazi ajung sa se ingrase excesiv si aparent, fara sa stie de ce.

O dieta nu foarte cunoscuta insa care se spune ca da rezultate foarte bune potrivit persoanelor care au incercat-o deja este dieta cu pufuleti. Aceasta dieta se bazeaza dupa cum ii este si numele pe…consumul de pufuleti. Persoanele care au incercat aceasta dieta spun ca da rezultate miraculoase deoarece pufuletii sunt o sursa reala de energie si ca daca reusesti sa consumi intr-o zi o cantitate de pufuleti in proportie de 70% atunci dieta este pe jumatate rezolvata.

Aceasta dieta trebuie insa completata cu sport. Sportul este esential in orice dieta veti urma deoarece el va revitalizeaza corpul si va umple de energie si de buna dispozitie. Chiar daca nu va place sa alergati sau sa faceti alt tip de exercitii fizice le puteti inlocui cu un alt tip de miscare. De exemplu puteti sa va inscrieti la niste cursuri de dans. Pe langa faptul ca veti muncii fizic, veti socializa.

Incercati sa respectati principiile oricarei diete si sa nu incalcati normele acesteia deoarece s-ar putea sa nu mai dea rezultate.

One thought on “Dieta cu pufuleti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *