Dieta cu limonada

Este adevarat faptul ca exista diete foarte bune pe baza de anumite fructe, in special pe baza de citrice. Sa urmezi o dieta care isi are la principii consumarea de fructe nu poate fi decat placut deoarece astfel te vei bucura de savoarea fructelor si vei reusi sa slabesti intr-un mod cat mai natural.

limonadaEi bine exista o noua dieta care te ajuta sa slabesti. Este bazata pe fructe insa nu in proprietatea lor naturala ci intr-o forma placuta de foarte multe persoane. Este vorba de dieta cu limonada. Cine nu iubeste limonada?  Vara aceasta este una dintre bauturile cele mai cautate deoarece revitalizeaza, revigoreaza si vitaminizeaza organismul.

Iata ca limonada ne ajuta acum sa si slabim potrivit cantaretei Beyonce care sustine ca a dat jos 9 kilograme in circa 10 zile asa cum chiar si dieta promite.

Cura pe baza de limonada consta in consumarea zilnica numai de suc de lamaie pe durata a 10 zile. Trebuie sa avem zilnic 6 portii de limonada obtinuta in felul urmator: doua linguri de suc de lamaie proaspat, doua linguri de sirop de artar organic de gradul B, un varf de lingurita de piper rosu si 300 de mililitri de apa filtrata sau de apa plata.

Dupa cele 10 zile se recomanda sa introduceti pas cu pas si celelalte alimente in dieta zilnica incepand cu supele de legume, mai apoi cu legume in stare proaspata, fructe, carnea  si in ultima instanta dulciurile si grasimile.

In timpul acestei diete nu este recomandat sa faceti sport deoarece nivelul alimentar pe care il veti avea nu va fi foarte ridicat si riscati sa lesinati.

Este bine ca in momentul in care va doriti sa incepeti aceasta dieta, sa discutati mai intai cu medicul dumneavoastra si sa ii cereti sfatul. El va va spune daca sunteti sau nu pregatiti pentru un astfel de regim.

2 thoughts on “Dieta cu limonada

  1. am incercat aceasta dieta dar dupa doua zile m-am dat batuta . imi era prea foame :))

  2. in nici un caz n-am sa tin dieta asta , e ca la Auschwitz
    e foarte frumoasa , suna bine , dar nu-i pentru mine
    daca a reusit cineva sa o tina sa ne zica si noua !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *