Dieta Carmen Bruma

In mass-media se promoveaza adesa anumite diete propuse de catre vedete. Aceste diete pot fi foarte eficiente datorita faptului ca au probabil la baza si ajutorul unor nutritionisti.
Multa lume a auzit despre dieta carmen burma. Carmen Bruma este faimoasa pentru dieta sa deoarece prin aceasta a reusit sa slabeasca de la 86 de kilograme la 56 de kilograme.

Carmen a urmat o dieta foarte sanatoasa si a lucrat in paralel exercitii fizice. Facand sport si urmand un regim alimentar strict dar accesibil nevoilor organismului a reusit sa slabeasca treptat fara sa se imbolnaveasca sau sa afecteze aspectul pielii.

 

  • Aceasta si-a alcatuit un program de masa pentru fiecare zi care era bazat pe mic-dejun sanatos si pe cina usoara pentru organism. Aceasta a consumat fructe, musli, iaurturi, salate, peste, paine integrala, carne de curcan si foarte rar muschi la gratar.
  • La toate acestea a adaugat un program sportiv alcatuit treptat pentru a nu simti o oboseala a muschilor si a oaselor.
  • Exista si cateva reguli foarte importante. Daca va doriti sa slabiti renuntati la prajeli, la conserve, la dulciuri si la zahar in general. Trebuie sa consumati multa apa si sa mai renuntati la obiceiul de a bea cafea.

 

Acestea fiind punctate putem afirma foarte clar faptul ca in aceasta dieta este foarte important sa respectati acel regim alimentar si sa nu incalcati nici o regula. Este foarte bine sa faceti si exercitii fizice deoarece acestea va vor accelera procesul de slabire insa va vor face si mai sanatosi. Deasemenea sistemul dumneavoastra imunitar va fi intarit si nu veti avea probleme cu bolile de sezon (racelile).

Incercati aceasta dieta propusa de Carmen Bruma deoarece nu veti regreta. Va va aduce rezultate foarte multumitoare, nu va veti pierde o suma mare de bani si veti avea satisfactia faptului ca ati slabit sanatos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *